Amovatiebedrijf G.A.S. is een bedrijf dat meer dan 20 jaar ervaring heeft in asbestverwijdering maar ook in sloopwerken. Amovatiebedrijf G.A.S. is  gespecialiseerd in de volgende takken van sloopwerken;

  • Totaalsloop
  • Renovatiesloop
  • Mutatiesloop
  • Retailsloop
  • Snijbranden van stalen objecten

Amovatiebedrijf G.A.S.  is gespecialiseerd in het totaal slopen van kleine bouwwerken zoals schuren, bergingen, garages, aanbouwen, tuinhuisjes en nog meer veel van dit soort kleine bouwwerken. Amovatiebedrijf G.A.S. gebruikt voor de totaalsloop van deze kleine bouwwerken kleine sloopmachines zoals minikranen, bobcats en daarnaast wordt er voornamelijk gebruik gemaakt van de diverse handgereedschappen. Na de totaalsloop van uw kleine bouwwerk zorgt Amovatiebedrijf G.A.S.  voor de stort  van alle afkomende materialen zodat u weer verder kan met de bestemming van uw nieuwe project.

Amovatiebedrijf G.A.S.  is naast het gespecialiseerd zijn in de totaalsloop van kleine bouwwerken ook gespecialiseerd in renovatiesloop. De renovatiesloop voeren we uit in diverse bouwwerken zoals woningen, flatgebouwen, appartementencomplexen, zieken- en verzorgingstehuizen, kantoren, winkelcentra, openbare gebouwen, fabrieken en scholen.  Amovatiebedrijf G.A.S. zorgt ervoor dat de renovatiesloopwerken zorgvuldig worden uitgevoerd en dat de bouwwerken naar wens aan opdrachtgever worden afgeleverd.

Door de vele jaren gewerkt te hebben voor woningbouwverenigingen is Amovatiebedrijf G.A.S. ook zeer gespecialiseerd in het uitvoeren van mutatiesloopwerken in bewoonde of leegstaande mutatiewoningen en/of appartementen. Amovatiebedrijf G.A.S. kan alle uiteen lopende werkzaamheden aan,  zoals het strippen van een gehele woning of appartement, verwijderen van wand en tegelwerk, verwijderen van sanitair, radiatoren, keukenblokken en nog veel meer. Amovatiebedrijf G.A.S. zorgt ervoor dat het mutatiesloopwerk zo weinig mogelijk overlast veroorzaakt voor bewoners of omwonenden. Enkele voorbeelden om de overlast zoveel mogelijk te beperken zijn:

  • Beschermen van een vloerafwerking, dit doen we door een laag vilt op de vloerafwerking te plakken zodat deze niet beschadigt;
  • Beschermen van de inboedel, dit doen we een dunne laag folie over de inboedel te leggen waardoor de inboedel beschermd blijft;
  • Zo stofvrij mogelijk slopen door het maken van een afgesloten werkgebied. of  het afgesloten werkgebied plaatsen we een machine die ervoor zorgt dat het stof wordt afgezogen
  • Na afloop van de mutatiesloopwerkzaamheden ruimt Amovatiebedrijf G.A.S. alle spullen weer netjes op. Indien nodig kunnen we de mutatiewoning en/of appartement stofzuigen zodat deze weer netjes aan de bewoners kan worden overgedragen.

Naast jaren ervaring in de totaal, renovatie en mutatiesloop is Amovatiebedrijf G.A.S. ook gespecialiseerd in retailsloop. Amovatiebedrijf G.A.S. kan bankgebouwen, winkels of supermarkten totaal strippen zodat deze weer casco word opgeleverd aan de opdrachtgever. Omdat tijdens een retailsloop alles veelal binnen een kort tijdbestek moet worden uitgevoerd is Amovatiebedrijf G.A.S. daar zeer flexibel in.

Naast totaal, renovatie, mutatie en retailsloop is Amovatiebedrijf G.A.S. ook gespecialiseerd is slopen van stalen objecten en dit doen we doormiddel van snijbranden. Om een stalen object door te kunnen snijden maken we gebruik van snijbranders. Hierbij wordt een brandbaar gas en zuurstof toegevoegd. Het brandbare gas zorgt ervoor dat het stalen object verhit wordt. Met het toevoegen van zuurstof kan men het stalen object doorsnijden. Niet alle staalsoorten kunnen doorgesneden worden doormiddel van snijbranden, staalsoorten met een hoog koolstofgehalte denk hierbij aan brandkasten, maar ook roestvrij staal en aluminium zijn niet geschikt om te snijbranden. De diverse stalen objecten die we wel voor u zouden kunnen slopen doormiddel van snijbranden zijn bijvoorbeeld schepen, bruggen, tanks en silo`s, leidingtracé`s, stalen constructie onderdelen, spoorrails, damwanden en nog veel meer.